Sherlock

Sherlock je napreden vtičnik za brskalnik Chrome, čigar ključna naloga je optimizacija vašega računa za digitalno oglaševanje preko Facebook omrežja. Poleg javljanja napak in rešitev zanje vam Sherlock omogoča tudi naročilo in izdelavo kreativnih kampanj, ki jih po meri za vas naredi profesionalna ekipa Pareto Solutions.

Sherlock
Sherlock

Rešitev

Sherlock je uporabniku prijazen vtičnik, ki opravi večino težavnega dela namesto vas. Je izredno zmogljiv in primeren za začetnike, strokovnjake, podjetja z malimi in veliki proračuni kot tudi B2C in B2B podjetji, ki želijo imeti poglobljen vpogled v učinkovitost svojih oglasov. Preprost in neposreden uporabniški vmesnik uporabniku sproti javlja kje in zakaj prihaja do pomanjkljivosti ter ponuja najboljše možnosti za izboljšave.

Tehnologija

Sherlock je napreden skupek orodij za optimizacijo digitalnega oglaševanja. Sestavljen je iz spletne platforme (Angular, Node.js), ki skrbi za prikaz analitičniih grafov, natančno obdelavo rezultatov kampanj, izvoz podatkov v različne storitve in avtomatizacijo postopka optimizacije nastavitev posameznih kampanj

  • Angular
  • Node.js
Sherlock

Naročnik

Pareto Solutions je mlada in ambiciozna ekipa locirana v prestolnici Izraela. Poslujejo na področju marketinga in oglaševanja s poudarkom na vodenju Facebook in AdWords kampanij.