DiaPee

DiaPee je sistem za spremljanje motenj spodnjih sečil, ki posameznikom pomaga s samopregledovanjem na jasen, enostavnen in samozavesten način.

DiaPee
DiaPee

Rešitev

Motnje v delovanju spodnjih sečil prizadenejo skoraj polovico žensk, tretjino moških in vsakega desetega otroka. S spremljanjem procesa odvajanja urina in beleženjem določenih podatkov za analizo v mobilni in spletni aplikaciji lahko bolnik zmanjša posledice inkontinence, nezmožnosti odvajanja urina in nočnega močenja.

Tehnologija

Spletna aplikacija je bila razvita z Reactom, ki je odlična izbira za razvijalce, ki iščejo enostavno in zelo produktivno ogrodje JavaScript. Mobilna aplikacija temelji na okolju Flutter, zaradi česar je na voljo tako za naprave z operacijskim sistemom Android kot iOS, medtem ko celotno logiko aplikacije poganja ogrodje Serverless.

  • Flutter
  • React
  • Serverless
DiaPee

Naročnik

Ekipa recoveriX nenehno razvija nove inovativne metode in tehnike za diagnosticiranje bolezni in rehabilitacijo. Trenutno se osredotočajo na dve glavni temi: motnje odvajanja urina in rehabilitacijo po možganski kapi.