Razzl

Razzl je orodje, ki omogoča enostavno in učinkovito planiranje in pregled financ pri projektih. Odpravlja zato zelo pogoste težave neučinkovitosti in izgubljanja časa v podjetjih.

Razzl
Razzl

Rešitev

Minimalistični izgled aplikacije Razzl omogoča jasen pregled vseh ključnih infomacij v podjetju: kdo je trenutno odsoten zaradi dopusta ali bolezni, urne postavke zaposlenih, kdo je koliko časa delal na katerem projektu, prihodke in odhodke po mesecih in letih itd, ustvarjena poročila pa se lahko izvozijo v PDF datoteko. Te funkcionalnosti so dostopne tudi na mobilni aplikaciji za Android in iOS naprave.

Tehnologija

Spletna verzija aplikacije Razzl je bila ustvarjena s programskim jezikom Typescript v okolju Angular, za zaledne operacije pa skrbi ogrodje NestJS, ki nadgrajuje Node.Js, saj ponuja bolj urejen in sistematičen pristop razvoja aplikacij. Mobilna aplikacija je bila razvita v Googlovem ogrodju Flutter, zato je dostopna tako na Android kot iOS mobilnih napravah.

  • Flutter
  • Nest
  • Angular
  • Typescript
Razzl

Projekt

Potreba po takem orodju se je pojavila po tem, ko se je začela ekipa prvotnih razvijalcev širiti zaradi vse večjega števila projektov. Da bi lahko obdržali visok nivo kakovosti programske opreme in produktivnosti ekipe, smo se odločili razviti Razzl. Že od samega začetka se je izkazalo za zelo učinkovito orodje, od takrat pa je postalo temelj vsakega našega projekta.