Monimmo

Monimmo je spletna platforma osredotočena na francoski nepremičninski trg. Beleženje preteklih cen omogoča uporabnikom bolj poglobljen vpogled v vrednost nepremičnin. Preprost uporabniški vmesnik tudi olajšuje iskanje nepremičnin in neposredno komunikacijo med nepremičninskimi agenti in kupci.

Monimmo
Monimmo

Rešitev

Monimmo bo spremenil vašo uporabniško izkušnjo pri iskanju nepremičnin. Predstavlja sodobno digitalno platformo z napredno analitiko, ki vam hitreje poišče ustrezno nepremičnino in pomaga pravočasno skleniti kompleksne odločitve, ko gre za investicije v nepremičninski trg.

Tehnologija

Nepremičninski portal namenjen francoskemu tržišču je spisan v Angular 11 in prilagojen mobilnim napravam. Enostaven pregled nepremičnin z možnost iskanja in sortiranja glede na osebne preference ter komunikacije med agenti in kupci. Interaktivni prikaz na mapi (Google Maps, Leaflet) z zgodovino preteklih prodaj za napredno analizo cen nepremičninskega trga.

  • Angular
  • Leaflet
  • Bootstrap
  • Maps.js
Monimmo

Naročnik

Monimmo je posredniška družba s sedežem v Antwerpnu in s svojo spletno platformo zagotavlja poglobljene podatke o nepremičninah in uporabnikom pomaga hitreje sprejemati boljše odločitve.